වැටකොලු සෝතේ ⋆ ධරණී

0
11

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

ළපටි වැටකොළු 600g

ලූනු (පොඩියට කපාගත්) 50g

සුදුලූනු (පොඩියට කපාගත්) තේ හැඳි 1

බටර් මේස හැඳි 1

ගම්මිරිස් රස අනුව

ලුණු රස අනුව

 

සාදන ක්‍රමය

වැටකොළු නාරටිය පමණක් සුද්දකර අඟල් 1/4 හරහට පෙති කපාගන්න.

භාජනයක් ලිප තබා බටර් එක්කර ලූනු, සුදුලූනු සමඟ තරමක් බැදෙන්න හරින්න.

මෙයට ලුණු, ගම්මිරිස් දමා එයට වැටකොළු එක්කර දෙපැත්ත හරවමින් යන්තමින් තත්පර 30ක් ඇතුළත ග්‍රිල් කරගන්න.

 

Sri News Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here